De Band

 
shadowplay_0004.jpg

Bij een optreden van Shadowplay zul je merken dat er vooral classic rock langs komt, afgewisseld met meer recenter rockwerk. De band is ondertussen ook al classic geworden met al zeker 20 jaar ervaring, sinds de oprichting van de band eind jaren 90. De band speelt bij (tent)feesten, motortreffens, festivals, bruiloften, feesten, cafe’s en bedrijfsfeesten in Nederland en Duitsland.

Wat betreft het repertoire dus vooral Classic Rock en AOR met uiteraard ook het nodige recentere rockwerk. Zo speelt de band veel Journey, Gary Moore, Deep Purple, Toto, Queen, Whitesnake, Neill Young maar ook Bryan Adams, Metallica, Marillion, Bad English, Radiohead, Live, Anouk, Kane, Steppenwolf, Blof, The Outfield en de Golden Earring komen bij een avondje Shadowplay voorbij.

De band speelt dus veel, maar geen polonaisemuziek, Frans Bauer, disco, skihut of R&B. Sorry …

In 2006 eindigde Shadowplay bij de beste 24 coverbands in een landelijke wedstrijd met een deelnemersveld van meer dan 1600 bands. In de beginjaren van de band behaalde de band een plek in de halve finale van de Big Battle of Bands. De band nam eind jaren 90 een CD op met eigen werk (CD: Out of Time)  en speelde in het voorprogramma van de Dijk, Herman Brood, De Pilgrims, Heideroosjes, Wipneus en Pim, Dog Eat Dog en vele andere bands.

Shadowplay bestaat uit: WijnandJanMarcelAndries en Martin

Een professioneel ingestelde band en organisatie, met plezier op en rond het podium. En nog betaalbaar ook …