Het gaat weer beginnen!

Rond begin 2019 stopte na een aantal mooie jaren onze toetsenist. Na enige tijd mochten we een opvolger achter de toetsen verwelkomen: onze voormalige bassist en multi-instrumentalist Thomas Wilke. De eerste optredens en festivals kwamen en we keken uit naar een 2020 waar de agenda al mooi vol liep.

En toen kwam Corona …

Optredens werden afgezegd en verschoven naar ‘een paar maanden later’ of zelfs ‘volgend jaar’ en helaas: ook toen ging het niet meer door.

Toen de hinder van Corona stopte, moest ook Thomas door privé omstandigheden stoppen. De overweging van ‘zullen we weer met twee gitaristen gaan spelen’ ging even door ons hoofd, maar slechts kort. Een opvolger voor Thomas kwam uit een bekende hoek: De eerste slaggitarist van Shadowplay (Henri Timmerman) wilde namelijk graag de plek van Thomas als toetsenist overnemen. En daarmee is de band weer compleet! Henri begon ooit als drummer en voegde daar in de beginjaren van Shadowplay de gitaar en toetsen aan toe qua instrumentarium. Dit doet hij ondertussen in verschillende bands en daarnaast geeft hij muziekles.

De eerste optredens zijn ondertussen in 2023 gedaan en de agenda wordt weer gevuld!

Laat het gerust weten, als je een goede plek voor de band weet of als je zelf een band zoekt voor een festival, motorclub, kroeg, bruiloft, verjaardag of een andere gelegenheid!

Groeten!

Wijnand, Martin, Jan, Andries en natuurlijk … Henri

Gerelateerde Afbeeldingen: